Tiger
Tiger
Plupp
Plupp
Piip
Piip

Vem är Jag?

Linda Kaufeldt

Jag är gift med Henrik, som har varit mannen i mitt liv nu i närmare 23 år, vi är gifta sedan 28/8-10.

Vi bor tillsammans med hunden Maggie 7 år (blandras), som vi köpte våren 2018 från ett ompaceringsställe och sedan augusti 2021 bor Sam 7 år, som är en renrasig maltes, hos oss, även han omplacerad.

Vi har även 4 katter, alla vanliga bonnkatter, Tiger, Katten (ja, hon heter så), Plupp och Piip som Tiger är mamma till, sedan självklart mina hamstrar som hela tiden varierar i antal.

Jag (Linda) är den mest drivande i uppfödningen, Henke finns där och hjälper med saker som jag behöver hjälp med, förr fick han köra på mig, men nu har jag själv körkort sen den 21 juni 2013, så nu klarar jag den biten själv.

Jag är helt djurtokig och brinner för djuren:)
Skaffade min första hamster , i vuxen ålder 2005, det började med Hugo sen "råkade" det visst bli fler, UPS!

Jag tar inte så jättemånga kullar/år, för mig är det viktigt att ha mål med de kullar som tas, men även ett långsiktigt mål med min avel.

Sen känner jag att jag vill hålla mig till det antal som jag hinner med, det ska gosas, pussas och ut i hage varje dag.

Jag har även andra intressen som jag försöker hinna med, såklart de andra djuren, gillar att fota, fixa med olika program som photoshop och även göra hemsidor.

Sedan vi flyttade till eget hus så är det mycket pyssel i trädgården, med grönsaker och växter, har ett eget litet växthus.

Jag jobbar som taxiförare inom färdtjänst och sjukresor, klarade min legitimation i November 2015.

Be-Bopz 2005-2023
Alla rättigheter reserverade 2020
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!